طرح كارآفرینی احداث شركت ماكارونی

مطالب دیگر:
📖پاورپوینت ونتوری متر اریفیس متر📖پاوپوینت نیروی کار فناوری اطلاعات📖پاورپوینت نقد سوئیت📖پاورپوینت نقشه کلان تحریمها به تفکیک بخشهای اقتصادی📖پاورپوینت ديابت و آزمايشگاه📖پاورپوینت ديازپام - داروها📖پاورپوینت دوره آموزشي تزريق سيمان📖پاورپوینت آشنایی با شبکه های عصبی زیستی📖پاورپوینت آزمایش میدانی و طرح های درون آزمودنیها📖پاورپوینت تميز كردن نماي ساختمان📖پاورپوینت طراحی لرزه‌ای و اجرای دیوار محوطه📖پاورپوینت طرح ايجاد نظام مديريت اولويت‌بندي طرحهاي آب و فاضلاب در مناطق شهري📖پاورپوینت خصوصيات گياهشناسي پنبه📖پاورپوینت تصفيه بيولوژيكي فاضلابها و پسابهاي صنعتي📖پاورپوینت بسته بندی پلاستیک📖پاورپوینت مبانی شیمی (علوم پلیمری)📖پاورپوینت روش نمونه برداری از آلاینده های هوا ( نمونه برداری از بخارات و گازها)📖پاورپوینت نوآوری در ساخت بتن📖پاورپوینت سل در کودکان📖پاورپوینت تئوري نوين مديريت كيفيت جامع در بخش دولتي ايران📖پاورپوینت ترانزيستورهاي اثر ميدان (FET)📖پاورپوینت سوادوفرهنگ آماری📖پاورپوینت تمرین خواندن📖پاورپوینت تستهای غیرمخرب جوش📖پاورپوینت نقش بازی در تربیت کودکان
طرح توجیهی,طرح كارآفرینی,طرح كسب و كار,دانلود طرح توجیهی,طرح توجیهی كارخانه ماكارونی,تولید ماكارونی,طرح احداث شركت ماكارونی,احداث شركت ماكارونی,ماكارونی,انواع ماكارونی,هزینه های احداث شركت ماكارونی|بخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی ـ مقدمه مصرف انواع ماكارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، كشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به كار انداخته و|41003765|xyj
در این صفحه از وب سایت برتر با شما هستیم با طرح كارآفرینی احداث شركت ماكارونی

بخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی

ـ مقدمه
مصرف انواع ماكارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، كشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به كار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماكارونی عادت كرده اند. اتخاذ سیاست خود اتكایی در جهت میل به استقلال اقتصادی كشور ایجاب می كند كه تولید ماكارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم كشورمان مورد حمایت قرار گیرد كه امكانات جالبی برای تهیه انواع ماكارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماكارونی برای تولید آن ضمن اینكه گام مهمی در جهت توسعه كشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین كشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماكارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماكارونی در نقاط مختلف كشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.
امید است با بهره برداری از این كارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به كشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماكارونی:

گزارش زیر نتایج آمارگیری از كارخانجات رشته ماكارونی سازی ایران می باشد. از 78 كارخانه تهیه رشته و ماكارونی كه تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد كارخانجات كشور آمارگیری به عمل آمده است.
نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:
تعداد واحدها، وضع مملكت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشكالات تهیه مواد بسته بندی و اشكالات تولیدی( شامل اشكالات فنی كمبود قطعات یدكی) با بررسی كه در مورد اشكالات اساسی كارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت كه در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشكال اساسی وجود دارد.
ظرفیت اسمی كارگاههای ماكارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها كه محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت كار روزانه بدست آمده است.
وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماكارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماكارونی در كارخانجات تولیدی میكرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و… ساخته میشود و توسط متخصصان كارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.
1ـ تعداد واحدها وضع مالكیت بصورت در صد كارخانجات بر مبنای تعداد در كل و همچنین تعداد كاركنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.


فهرست
بخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی 1
ـ مقدمه 1
ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماكارونی: 2
ـ فرآورده های تولیدات كارخانجات رشته و ماكارونی: 3
ـ میزان مواد اولیه مصرفی كارخانجات ماكارونی: 4
آرد دو صفر و 3 صفر 4
ـ پراكندگی واحدهای ماكارونی در چند شهر ایران: 5
ردیف 5
ـ نمودارپراكندگیواحدهای ماكارونی در چند استانكشور: 6
ـ تعریف چند نوع مختلف ماكارونی: 7
«بخش دوم» 9
ـ هدف و نكات مهم طرح: 9
ـ نوع محصول: 10
ـ ظرفیت تولید و زمان كار در كارخانه: 10
ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز كارخانه: 10
ـ روش كار و نحوه فرآیند: 11
ـ كنترل كیفیت: 12
ـ ماشین آلات مورد نیاز كارخانه (تولید) : 13
ـ چگونگیاستقرارماشینآلاتوفضایموردنیازدر سالن تولید: 13
ـ زمین و ساختمانهای كارخانه: 16
الف ـ زمین 16
ب ـ ساختمانهای كارخانه: 16
ـ تأمین برق: 19
ـ سوخت: 20
ـ آب : 21
ـ فاضلاب: 22
ـ تهویه و اطفاء حریق: 23
الف ـ تهویه: 23
ب ـ اعلام و اطفاء حریق: 23
ـ لوازم و تجهیزات اداری: 23
ـ لوازم حمل و نقل و جابجایی: 24
ـ وضعیت پرسنلی و كارگری كارخانه: 24
«بخش سوم» 26
الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای كارخانه: 26
1ـ هزینه زمین: 26
2ـ هزینه های خاكبرداری ، دیواركشی و محوطه سازی : 26
3ـ هزینه های ساختمان كارخانه: 27
ـ هزینه ماشین آلات و تجهیزات: 28
ـ هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: 29
ـ هزینه قبل از بهره برداری: 29
« بخش چهارم » 32
هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) 32
ـ هزینه های خرید مواد اولیه: 32
ـ هزینه پرسنلی و كارگری: 32
ـ هزینه های تأمین بـرق: 34
ـ هزینة تأمین آب: 35
ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق: 35
ـ هزینه های آزمایشگاه كنترل كیفی: 36
ـ هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: 36
ـ هزینه بیمه كارخانه: 36
ـ محاسبه هزینه در گردش كارخانه: 37
ـ كل سرمایه گذاری طرح: 37
ـ نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: 38
كارمزد: 38
ـ هزینه استهلاك و هزینه تعمیر و نگهداری: 38
الف ـ هزینه استهلاك: 39
ب ـ محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: 39
ـ محاسبه كل هزینه تولید: 40
الف ـ هزینه‌های ثابت تولید: 40
ب ـ هزینه های متغیر تولید: 41
ـ قیمت تمام شده محصول: 41
ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 42
ـ بررسی نقطه سر به سر: 43
«بخش ششم » 45
روش فر‌آوردن (تولید): 45
شرایط ماكارونی فرآورده شده: 46
بسته بندی و نشانه گذاری: 46
بسته بندی: 46
نشانه گذاری: 47
ماكارونیهای غیر قابل مصرف: 47
«بخش هفتم » 49
پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: 49
مشخصات متقاضیان: 51
1ـ مشخصات اشخاص حقیقی: 51
ـ آدرس كامل پستی و شماره تلفن: 52
2ـ مشخصات اشخاص حقوقی: 52
نام و نوع شركت: 52
تعداد شركاء: 52
اطلاعات مربوط به بازار محصول: 54
اطلاعات مربوط به دانش فنـی 57